2010-07-08 13:22:05• hírek • Szatmar.ro

Kihirdetjük utolsó heti nyertesünket

A világbajnokság nem csak a meccsek miatt okoz kellemes perceket.

Ha már négy évet kell várni az éppen következő labdarúgó világbajnokságra, a Szatmár.ro portál úgy döntött, olvasóit megajándékozza egy olyan élménnyel, ami fokozza az esemény okozta örömet. Ebben segítségünkre sietett a Chilly Csárda Étterem is, amely felajánlott hetente egy ajándékutalványt, amellyel egy sörözéssel/vacsorával kötheted össze a meccsnézést 150 lej értékben.

Ehhez nem kellett más tenni, mint helyesen válaszolni a feltett két kérdésre, ezt pedig telefonszámod kíséretében elküldeni a jatek@szatmar.ro címre.

A negyedik héttel sajnos véget ér a világbajnokság és ezzel értelemszerűen a mi játékunk is. Utolsó alkalommal arra voltunk kíváncsiak, hogy ki volt a legfiatalabb illetve a legidősebb futballista, aki valaha világbajnoki címet szerzett valamint arra kértük kedves olvasóinkat, tippeljék meg, melyik két csapat jut be a johannesburgi döntőbe.

Edison Arantes do Nascimento, azaz Pelé 1958-ban nem töltötte be 18. életévét, amikor Brazília színeiben felülhetett a világbajnoki trónra, míg az olasz Dino Zoff 1982-ben már 40. születésnapja után járt, amikor Itáliával győzni tudott a fináléban. Így hát ez a két név tartalmazta a helyes megfejtést és nem David James valamint Christian Dannemann Eriksen, akik az idei torna legidősebbje illetve legfiatalabbja. Nagyon sok válaszadó viszont ezt a két nevet küldte be, ám nem ez volt a kérdésünk. Ami a tippjátékot illeti, Hollandiát szinte mindenki eltalálta, de a német-spanyol elődöntő sok olvasót megosztott és megtréfált.

Az utolsó héten jól válaszolók közül pedig Kaszanicki Norbertnek kedvezett Fortuna istenasszony, így neki kívánunk kellemes perceket a Chilly Csárdában Étterem eltöltendő, vacsorával összekötött meccsnézés során. Telefonos egyeztetés után a szerkesztőségünkben veheti majd át nyereményét.

Köszönjük szépen, hogy velünk játszottak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: